fotomaniac.dk ©
 
Saint Géry & Duvel er mine nye venner
Saint Géry & Duvel er mine nye venner

I får lige en kort update for dagen idag. Dog må i vente med billederne, da nogen har glemt kablet hos Jan og Michelle. Jeg sidder, som måske gættet af de kloge, på café... i det yderst hyggelige område, lige ved siden af centrum, Saint Géry. De er ikke nærrige med det trådløse internet her og det gør godt med en belgisk øl i selskab med Stewie Wonder. Det kan de dog hernede. Øl, chokolade og gammel arkitektur- du sku ha været her. Hvis jeg sku bo her, sku det være lige netop i dette område. Desværre er det ikke ret stort. Højst en 5-10 gader. Dagen idag har jeg brugt på Musées Royaux des beaux-arts de Belgique. Jeg ville jo se noget René Magritte (berømt belgisk surrealist på højde med Dali). Men selvom det der museeum sku forestille at være meget fint og gammelt, så havde de altså ødelagt interiueret af den smukke gamle bygning med noget grimt og udefinerbart. Og nutidskunsten var forvist til kælderen med dårlig belysning. Oh skam! Desværre var der ikke så mange Magritte malerier som håbet, så jeg så også de gamle malerier med bl.a. figurativ stilleleben på den klassiske måde. Men det var nu også meget godt. En madfotograf kan sagtens lære noget af de gamle klassikere.

Efterfølgende har jeg været på butikjagt for at shoppe lidt. Men jeg er må indrømme at jeg aner ikke længere hvor jeg skal lede! Har knapt set en parfume- eller dametøjsforretning. Ikke engang en H&M har jeg set! Eller nogen som helst anden storbymedrespektforsigselv kædebix. Men godt det samme. Så bruger jeg ikke mine penge på det.

I aften spiser jeg ude alene- igen. Og tager til koncert med den australske singersongwriter Pete Murray. Kender ham ikke så godt. Men har store forventninger til spillestedet. Og jeg trænger til lidt action og noget mere belgisk øl.


2008-06-03 • 0 Comments • Categories: Summer |  Traveling |  
Bruxelles er noget for sig selv.... og jeg skal nok prøve at finde på en bedre overskrift, end et dårligt rim, til næste gangSaint Géry & Duvel er mine nye vennerJust another day in Bruxelles
 
134 photos • 15394868 visits • template by dolichocephale • made with Pixelpost